sâmbătă, 6 aprilie 2019

Mr. 20-20-20


     In februarie '68 Wilt Chamerlain facuse prima si singura data in istorie a triple double 20.  Pana acum cateva nopti cand Russell Westbrook si-a adaugat numele in acest club.


     Cel putin 20 de puncte, 20 de recuperari si 20 de assist-uri suna a Space Jam... Si vorbim de un meci terminat in 4 sferturi, fara vreun OT. Westbrook e a triple double beast, asa ca daca cineva a reusit un 20-20-20, nu ma mir ca acela e playmaker-ul din Oklahoma. Totusi performanta a venit cu un cost.

     Westbrook a refuzat sa iasa de pe teren atunci cand Billy Donovan a vrut sa-l schimbe. Era sfertul 4, Thunder aveau 16 puncte avans, dar Westbrook mai avea nevoie de 2 recuperari ca sa atinga o performanta istorica. Si a ramas in teren. Asta arata cine conduce de fapt echipa si e nasol. Pentru ca adio autoritate, adio chain of command. Intr-un tablou mai mare cred ca aceasta pozitionare cu accent pe stats-uri personale si acest cult al personalitatii lui Westbrook au privat de fapt franciza din Oklahoma de o performanta importanta. Intotdeauna m-am intrebat cum de nu au luat un titlu cand ii aveau in teren alaturi de Westbrook pe Kevin Durant, James Harden si Serge Ibaka. Poate din cauza ca pentru Westbrook cifrele lui erau si sunt mai importante decat un inel de campion.




SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig