joi, 11 aprilie 2019

Playoff 2019: incepe


     S-au intamplat multe in ultimele doua zile de sezon regulat. Au fost ultimele meciuri pentru Dwayne Wade si Dirk Nowitzki. Doi jucatori epici. Magic a demisionat la o vorba cu jurnalistii. E clar ca n-a suportat criticile. Cert e ca i-a lasat Lakers in haos. Divac, dupa cel mai bun sezon cu Kings de multi ani incoace, l-a dat afara pe Joerger. Cica acesta e drumul pentru ca Sacramento sa creasca in continuare. I-am urmarit intens anul acesta, mi se pare o mutare proasta. Daca un antrenor a trecut de la grit & grind in Memphis la a doua cea mai rapida echipa dupa Warriors, indraznesc sa cred ca e capabil de multe lucruri. Si cred ca-si va gasi o echipa mai inteleapta. Warriors se pregatesc sa se mute din Oakland in San Fran si am citit un articol ok in The Guardian (?!?) despre francize sportive, suflet si bani. Il gasiti aici. Comentatorii discuta in disperare despre Zion Williamson, cum va fi LeBron la anul si eventualitatea KD & Kyrie la MSG...

     Toate insa vor amuti de sambata seara. Pentru ca sambata seara incepe playoff-ul 2019. Si la finalul lui vom avea o campioana. Aceeasi sau una noua.


     Tabloul arata cam asa:


     In Est nu cred ca vom vedea vreo supriza in prima runda. Bucks, Celtics, Sixers si Raptors vor trece fara probleme de adversarele lor. Poate Pacers sa se agate un pic. Abia din runda 2 va incepe sa fie cu adevarat intens, pe muchie in Est.

     In Vestul salbatic pariul meu e ca doua din cele patru serii vor avea castigator neasteptat. Mai intai iau Thunder peste Blazers. Fara Nurkic si mereu fara benzina in playoff, Blazers mi se par victime pentru Oklahoma. A doua serie despre care cred ca poate sa rastoarne un cap de serie nu e Rockets - Jazz, desi aici cred ca va fi iarasi o batalie pe viata si pe moarte. Cred ca Rockets vor triumfa pana la urma. Cred ca Spurs ii vor scoate pe Nuggets. Stiu, stiu Denver s-a batut pentru prima pozitie in Vest pana in ultima clipa cu Warriors, dar playoff-ul nu-i ca sezonul regulat. Spurs au alta experienta, alta cultura, poate cel mai bun antrenor. Chestiile astea vor conta.


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig