duminică, 5 mai 2019

Gomorra: sezonul 4


     In vreme ce lumea beleste ochii la GoT, eu m-am delectat cu cel mai recent sezon Gomorra. Fiecare cu placerile sale. Despre Gomorra am scris de-a lungul timpului de mai multe ori - aici gasiti toate postarile anterioare.


     Deci: sezonul 4. Inceput un pic dezamagitor. Nu din cauza ca nu mai e Ciro. Pentru mine toata bucla narativa londoneza nu are ADN-ul obisnuit al seriei. E o schimbare de univers si sunt niste twist-uri pe care le-am inghitit cam greu. Dar nu trece mult si Gomorra revine in forta in matca sa obisnuita, la Napoli. Iar greutatea sezonului e impartita intre Genna si Patrizia - un personaj feminin crescut la superlativ in sezoanele precedente care duce fara probleme seria mai departe.



     E clar ca urmeaza sezonul 5, succesul international e din ce in ce mai pronuntat, producatorii se jura ca nu vor merge decat pana acolo unde ii va duce povestea si ca nu se vor repeta de dragul de a mulge audienta aiurea. Daca va fi asa, Gomorra are toate sansele sa devina una din seriile definitorii ale televiziunii.

SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig