miercuri, 2 octombrie 2019

3 intrebari inaintea sezonului NBA 2019/2020


     Al cui e Los Angeles-ul? Al cui e baschetul?

LeBron n-a pupat playoff, iar AD a venit sa-i dea o mana de ajutor. Regele vrea sa se suie pe tron pentru ultima oara. Lakers pareau top dogs in L.A. si favoritii la titlu din Vest. Dar Kawhi, pe tacute si cu abilitate, a impins Clippers sa mute pentru el si PG-13. Deci: Lakers sau Clippers? Raspunsul nu va veni imediat. Nu conteaza care dintre echipe castiga meciurile directe, nu conteaza care dintre ele termina sezonul regulat deasupra celeilalte... Conteaza care dintre ele ajunge, daca o va face, in finala NBA.

Eu zic ca Lakers au inca multe probleme interne, in timp ce Clippers sunt in sync. Ii vad pe Clippers peste Lakers. 

     Cine ia Estul?

Celtics au luat-o in jos. Kyrie e peste Kemba, iar Horford inestimabil pentru ce facea in si inafara terenului. Raptors si-au pierdut jucatorul numarul 1, greu sa-i vezi repetand performantele fara Kawhi. Sixers se jura ca va fi bine. Ca Embiid va fi sanatos si serios, ca Simmons o sa arunce semidistanta. Jimmy e o pierdere, dar Horford un plus. Sixers vor fi probabil cei care se vor bate cu Bucks.

Eu zic: Bucks. M-am mai fript si sezonul trecut, dar mi se par mai sanatosi si mai asezati.



     Wild Wild West - one more time?

Sunt atatea de vazut si comentat in Vest. Cum o sa se impace Westbrook cu Harden? Mai bine zis cum nu o sa se impace... Personal cred ca Houston si-au ratat fereastra. Cum o sa mearga Mavericks? Porzingis si Doncic sunt un pariu interesant pentru Dallas, dar la ce aglomeratie e in conferinta, vor prinde ei playoff-ul? Eu zic ca da. Cum o sa fie Utah cu un playmaker experimentat cum e Conley? Foarte bine, daca e si sanatos. Poate Denver sa fie o echipa si de playoffm nu doar de sezon regulat? Vedem, Vestul e crancen.

SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig