miercuri, 2 octombrie 2019

August si septembrie 2019 in EPL


     Sapte etape jucate si Liverpool on top cu City in pozitie de urmarire. Suna cunoscut din sezonul trecut? De la locul doi in jos e aglomeratie mare - 6 echipe in 4 puncte.


      Liverpool n-a facut niciun pas gresit, dar statisticile sunt dominate de City - cel mai bun marcator, cele mai multe goluri, cel mai bun pasator, cele mai multe pase reusite. Masinaria e bine mersi, functionala. Doar ca problemele din aparare au facut-o pe City vulnerabila - Spurs i-au dat 2, Norwich 3 lui City. De partea celalalta Liverpool a fost mai echilibrata, chiar si cu rezerva Adrian in poarta. La Sheffield a scapat la mustata, dar a scapat.


     Spurs au fost dezamagitori in toate competitiile, iar United balteste pe locul 10. Chelsea cu tineretul in teren are macar o scuza si toate sansele sa creasca, Arsenalul arata aparent bine, dar Pepe nu s-a prins cum trebuie, iar apararea are gauri de svaiter. Leicester cu Rodgers pe banca e revelatia inceputului de an, iar dupa etapa viitoare cand joaca pe Anfield, vulpile vor avea un program avantajos pana la final de an. Cred ca acesta va fi top 3-ul si de Boxing Day.


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig