duminică, 1 decembrie 2019

Octombrie si noiembrie 2019 in NBA


      A trecut un sfert din sezonul regulat cat ai zice Luka. Pana sa zici si Doncic, parca vad ca vine All Star Game-ul peste noi. Si pentru ca mai nou joc un fantasy NBA, am inceput sa fiu foarte atent si la performantele individuale, nu doar la liniile de clasament ale echipelor...

     In Est treaba e cumva asteptata. Bucks on top cu Greek Freak facandu-si treaba la nivel de MVP - 31/13/6 si titlul de cel mai eficient jucator al ligii. Pentru Bucks provocarea adevarata va veni in playoff, acolo n-au voie sa greseasca. Raptors, ramasi fara Kawhi, se tin foarte bine. Adevarul e ca nici inainte sa vina el nu aveau probleme sa termine sezonul regulat la varful conferintei deci nu e vreo surpriza. Pascal Siakam a primit un max contract si presteaza fix de banii astia - 25/8/4. Boston cu Kemba in loc de Kyrie e ce trebuie - o echipa de muncitori care-si vad de treaba. Tatum si Brown arata mai bine pe cifre, dar Hayward, cand sa prinda aripi a patit-o iar cu o accidentare. Boston are motive legitime sa creada ca va fi in top 4 in Est la final de sezon, iar la TD in playoff... O surpriza e Miami Heat. Jimmy Butler a fost hot to start, avea ceva de demonstrat. Intre timp s-a mai racit, dar Heat e peste Philly si Indiana. Daca Pacers fara Oladipo sunt doar o echipa muncitoare, Sixers nu prea au scuze. Simmons a dat primul sau cos de 3 intr-un meci in NBA, yuppy!, Embiid e o bestie. Si totusi... ceva nu se leaga. Cifrele lui Embiid sunt mai jos ca anul trecut, iar cu Raptors, cei care i-au scos acum cateva luni din playoff, a jucat 32 si a dat... 0 puncte! Asta nu inseamna ca nu vor prinde playoff, dar fara o finala de conferinta sezonul va fi flop. Spre coada Estului e Brooklyn Nets. Kyrie traieste acelasi scenariu ca-n Boston. O echipa tanara si cu o identitate bine definita la care se adauga Kyrie. Efect? Un regres. Cu Uncle Drew in teren Nets erau sub .500, dupa o accidentare a lui Kyrie Nets au trecut pe +.500. Nasolica, dar probabil e un sezon de tranzitie in asteptarea lui KD.



     In Vest Lakers si LeBron sunt in total control. Asta dupa meciul de deschidere cand Clippers i-au capsat ca lumea. Care Clippers fac load management la greu si par focusati pe playoff. Si care pot da peste 150 de puncte intr-un meci fara prelungiri. Daca Regele e insa iarasi rege - cu 25/7/11, nici AD nu e departe - cu 26/9/3. Si atunci care pe care? Lakers sau Clippers? Ramane cum am stabilit: vorbim in playoff, acolo e miza adevarata. In rest, Nuggets sunt iarasi sus, desi unii nu credeau ca vor sta tot acolo, la fel si Rockets unde The Beard are 36/6/7!!! Aseara iar a dat 60 de puncte intr-un meci. Cu toate astea sunt doi jucatori mai eficienti ca el. De Greek Freak am zis deja, iar al doilea e... Luka Doncic. Un sophomore cu cifre de MVP - 30/9/9, o senzatie pur si simplu. Americanii care strambau din nas inainte de draft, acum nu stiu cum sa-l mai laude. Iar Mavericks cu Doncic si Porzingis e clar in playoff picture. La fel si Jazz. Pentru ultimele doua locuri se vor bate mai multe echipe - Wolves si Suns sunt acum in, dar Blazers sau Spurs vor da tarcoale. Warriors sunt intr-o situatie incredibila. De la finalisti NBA, la ultimul loc in Vest. Sezonul ar fi trebuit sa stea in Steph plus Russell plus Draymond, dar rand pe rand toti au ajuns pe bara. Pana sa revina ei sunt multe nume noi care capata o experienta importanta. Warriors au sansa sa reconstruiasca repede si bine.






SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig