miercuri, 16 septembrie 2020

Playoff 2020: finala Vestului si predictia mea

 

     Prima finalista, asteptata si cam fara emotii: Lakers. Fara sa mai dea peste Warriors, nemesis-ul lor din ultimii lor ani, Rockets n-au avut raspuns si nici vointa in fata echipei lui LeBron James. MdA a anuntat deja ca pleaca, dar Houston mai are de luat si alte decizii grele. Pentru ca isi doresc un titlu si nu par sa fie aproape. Lakers au crescut de la meci la meci si cand au avut mai mare nevoie s-au aparat la superlativ. Rondo s-a intors si arata foarte bine. Dupa LBJ si AD, al treilea om s-a aratat prin rotatie. 

     A doua finalista e fix pe dos - surprinzatoare si spectaculoasa. Clippers au trade-uit masiv, au adus doua staruri, dar jocul lor nu s-a legat. Momente in care au aratat ca o campioana au fost. Dar si momente cand nu intelegeai ce si de ce. Din pacate franciza nu reuseste nici acum sa vada o finala de conferinta. Batalia pentru L.A nu va avea loc, Clippers n-au fost in stare sa ajunga acolo. Doc n-a putut sa gaseasca un raspuns tactic, jucatorii s-au blocat mental. Intr-un game 7 Kawhi+PG=24 puncte. Rusinos. Nuggets sunt o echipa cu un nucleu stabil de cativa ani, au crescut frumos, iar acum au facut inca un pas mare. Jokic e divin cu pasele lui, el si cu Murray se inteleg si se completeaza perfect. Nimeni nu le-a pus la indoiala two-man game-ul. Mereu a fost insa vorba ca nu au un al treilea jucator. Ca si Lakers insa, Nuggets au lucrat prin rotatie. Au iesit la rampa pe rand MCW - youngster-ul poate sa inscrie si n-are nicio frica, Harris sau Millsap. 

    Si acum? In finala Vestului iau Lakers in 5. Cred ca Vogel a avut timp sa gaseasca solutii si are pe banca materialul necesar ca sa raspunda la combo-ul Jokic-Murray. Nuggets au jucat doua serii de cate sapte meciuri. La un moment dat si resursele fizice se vor diminua. Regele, dupa un an de pauza de playoff, va marsalui catre marea finala.


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig