duminică, 6 decembrie 2020

NBA: trades & rumors. Part 3.

 

     John Wall si un pick pentru Westbrook. Am auzit toate parerile posibile despre trade-ul asta. Dupa mintea mea Houston risca totul cu mutarea asta, in vreme ce Washington face o treaba bunicica. Le iau pe rand. Daca Wall revine la nivelul lui Wall, nu are cum sa se inteleaga cu Harden - amandoi vor mingea - si Barbosul va forta plecarea din Houston. Rockets vor recladi cu un Wall cu riscuri de reaccidentare si cu ce vor lua pe Harden... Asta dupa ce au lasat pickuri peste tot pentru CP3 si apoi Westbrook. Halal treaba! Si au sa-i multumeasca pentru toata chestia asta si lui Morey pe care multi il considera un geniu... Whatever! Invers, daca Wall revine si e slab sau se reaccidenteaza (omul n-a mai jucat un meci oficial de fix 2 ani!), Harden iarasi n-are niciun motiv sa stea... si plecand, va lasa un Rockets golas si trist obligat sa reconstruiasca masiv. In schimb Washington ia un jucator care poate sa-i apropie de playoff. Sa fim seriosi, Wizards n-aveau sanse pana la Westbrook. Sigur ca lui Bradley Beal nu ii va fi usor, dar un Bertans se va simti foarte bine. Nu e ca si cum se ingramadeau jucatorii sa vina la Wizards, iar Westbrook e genul care va face un pic de circ. Foarte necesar pentru o echipa aproape anonima si un oras pe care nimeni nu l-a mai pus de ani buni pe harta baschetului. Recunosc ca am sperat mult sa-l vad pe Westbook la Knicks, cred ca ar fi fost showman-ul potrivit la MSG, s-ar fi potrivit si ca stil - bataios si guraliv - cu fanii NYK. Si l-as fi vazut si eu live la ore decente in weekend-uri.


     AD si LBJ au semnat contracte cu durata indelungata. Lakers au semnat cu duo-ul care le-a adus titlul. Cei doi au preferat securitatea contractelor pe termen lung, iar mesajul e clar: suntem aici, ne place, nu plecam nicaieri si vrem o dinastie (definita ca trei titluri in cel mult 5 ani). Iar mutarile lui Pelinka in rest au fost de top. Asa ca toata lumea ii vede pe Lakers favoriti la un repeat. Haterii lui LeBron isi cam rod unghiile. Stiu si ei ca exista sanse reale ca Regele sa se aboneze la urmatoarele doua titluri si cu sase in total discutia despre GOAT va fi full on. Mereu am spus ca nu poti sa compari o cariera incheiata cu una inca in desfasurare. Asa ca... sa asteptam.

     Raptors vor avea o casa temporara in Tampa Bay. Din motive de protocoale covid ale Canadei, Toronto Raptors devin Tampa Bay Raptors cel putin pana la All Star Game. Ok, o fi clima misto in Florida, dar e un handicap. Ca si cum joci mereu in deplasare. In bula, toate echipele au avut acest handicap, dar acum doar Raptors il vor avea. Va conta, evident, dar cat?


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig