duminică, 6 decembrie 2020

Noiembrie 2021 in EPL

 

     Tot fara spectatori, inclusiv la City-Liverpool, cu un VAR care se tot baga in seama, cu 8-9 echipe inghesuite in patru puncte la varful clasamentului si o accidentare oribila a lui Raul Jimenez despre care am citit ca va fi ok, dar care nu va mai juca probabil niciodata fotbal. 
 

      Si la Liverpool infirmeria da pe afara. Ofensiv, Klopp traieste din reusitele lui Jota si penaltyurile deseori contenstate ale lui Salah, dar lucrurile sunt departe de marsul triumfal de anul trecut cand scoti cate 1 punct cu City si Brighton. 


     Rivala ultimelor sezoane, City, l-a semnat pe Pep cu o prelungire de contract pana-n vara lui 2023, dar managerul a spus si ca va pleca daca nu exista, citez, fire or desire. In campionat au castigat ca-n vremurile bune cu Burnley (5-0), dar din meciul cu Spurs au iesit sifonati zdravan (0-2). Daca si-ar castiga restanta, ar veni la 3 puncte de trupa lui Mou care e lider in PL. Nu i-am vazut ranjetul portughezului, dar sunt sigur ca ii scapa printre incruntaturi. 

      Chelsea arata din ce in ce mai bine. Ce diferenta face un portar ok la cap, Mendy a fost o alegere sanatoasa. Chilwell, in banda, are impact ofensiv. Ziyech da pase misto, Werner are viteza de partea lui. Intrebarea e daca Lampard prinde un culoar nesperat chiar anul acesta... 

      United si-a facut un obicei din a reveni. Cu Everton (0-1) si Southampton (0-2) a reusit sa intoarca pana la final si sa ia toate punctele. Echipa are destula calitate ofensiva cu Bruno si Rashford in teren ca sa compenseze prostiile defensive. OGS, la fel ca Pep, da tarcoale topului si daca ai lui castiga punctele restante vor fi la doua puncte de Spurs. 



     Arsenal, in ciuda unei victorii cu United, nu se vede in clasament pentru ca a luat un singur punct din meciurile cu Villa, Leeds si Wolves. Arteta face deci pasi inapoi, nu inainte. Intr-un an in care toti scartaie mai putin Tottenham, Arsenal scartaie si mai tare. 

SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig