vineri, 9 iunie 2023

NBA Playoff 2023: Finala


     Niciuna dintre finaliste nu a fost asteptata de mine. In Vest Denver Nuggets au facut un sweep greu de inchipuit pentru mine in conditiile in care LeBron a avut niste cifre excelente. Adevarul e ca nici el nu mai poate sa traga o echipa dupa el… Lakers au ajuns mai departe decat pareau la un moment dat capabili sa o faca, dar daca n-ajungi in Finala istoria nu te va retine. Ironia sortii e ca in anul in care Jokic nu a luat MVP-ul sezonului regulat, a reusit un playoff de vis cu triple double-uri pe banda rulanta si e aproape de inelul de campion.

     Heat s-au autodepasit si m-au surprins de fiecare data. Never bet against the Butler, as cam concluziona. Intrata din play-in ca si Lakers, Heat au scos Bucks in prima runda. Chestie care s-a mai intamplat… si cum Giannis s-a accidentat in Game 1… sa zicem ca… life. Dar seria contra lui Boston Celtics ramane una de povestit nepotilor. Heat au avut 3-0, Celtics au revenit la 3-3. De 150 de ori in istorie o echipa avusese 3-0, niciodata in istorie nu existase o rasturnare. Deci 3-3, in Boston si… Heat castiga. Merg in finala cu sansa a doua, dupa unii a treia, dar asta au facut mereu si mereu au iesit invingatori.

     Scriu cu intarziere mare randurile de mai sus, Finala e in plina desfasurare, Nuggets conduc 2-1, iar Murray si Jokic tocmai au avut un meci in care fiecare dintre ei si-a trecut in cont cate o triple double. Daca Nuggets iau titlul, va fi primul trofeu din istoria francizei.



     

SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig