miercuri, 16 mai 2012

Cel mai fericit dvd din lume: Innamorato Pazzo

      Trageam cu ochiul la filmele lui Chuck Norris, care se vizionau mai ales seara, in familie, si ma distram cu seria Police Academy, dar adevarul e ca pentru mine altele au fost filmele copilariei. Le aveam pe vhs, tin minte ca aveam casete video marca tdk, ma uitam in bucla la ele pana le invatam pe de rost. Pe unul dintre ele l-am cautat ani de zile pe dvd. Era un film italienesc, produs de fratii Checchi Gori - un soi de fratii Becali de pe meleagurile noastre. Ii spune Innamorato Pazzo

     O comedia romantica intalieneasca deci. Cu Ornella Muti si Adriano Celentano. Ea, o frumusete rara, avea 26 de ani si in film juca o printesa (de-adevaratelea!) usor rasfatata. El, cu un inceput de chelie, se indrepta rapid spre 45, era un star in toata regula in peninsula si in film era un sofer de autobuz din Roma. Joaca hollywoodiana clasica de-a doamna si vagabondul pe fundal de Cetatea Eterna. 

     Cum gustul copilariei nu se uita niciodata, am tot cautat filmul. Fara succes. Nu l-am gasit nici pe ebay, nici pe amazon, pe nicaieri. Weekend-ul trecut eram in centrul vechi al Genovei. Treceam pe langa o doamna care vindea dvd-uri. Blockbustere, noutati, clasice. Usual. Ii zic: I'm looking for a movie - Innamorato Pazzo. Credeti-ma, am mai pus intrebarea asta de multe ori. Intotdeauna primesc inapoi un ridicat din umeri. Cel mult o invitatie sa sap prin vreun teanc de discuri pe care s-a pus praful. Celentano? ma intreaba doamna. Si, si simt cum incep sa ma agit pe dinauntru. E oare posibil? Se intoarce cu spatele, face doi pasi si cateva miscari aparent sigure. Se intoarce si... mi-l intinde. Raman siderat. Il tin in mana. Pur si simplu. E al meu pentru 7 euro. E cel mai fericit dvd din lume.


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig