vineri, 19 mai 2017

Box office Romania: 8-14 mai 2017

     


     Total: 4.21m RON

16% scadere fata de saptamana anterioara si a 3-a saptamana consecutiva de scadere dupa maximul lansarii lui F&F 8.

      Top 3:

Guardians of the Galaxy vol.2
(s2)    1.47m RON
Alien: Covenant (s1)                         784k RON
Fast & Furious 8 (s4)                       608k RON



Alte lansari: Deep 204k RON si Ultima zi 3.5k RON

     Guardians se tine bine, in primele 2 saptamani a trecut de 3m RON incasati si e pe locul 10 la general pe 2017. Mai are loc de crescut, dar nu cred ca va rezista in top 10 pana la sfarsitul anului. Puiul de Alien a debutat cumva asteptat - pentru mine asta inseamna ca exista un "capac" la noi pentru serie. Lucru dovedit si de Prometheus. La a patra saptamana freza lui Fast 8 rezista pentru o clasare pe podium.

Ce lansari urmeaza in w-end?

Agitatie mare cu 5 lansari, dar si cu vreme buna.

L'empereur. Au trecut 12 ani de la Marsul pinguinilor, incredibil. Avem parte de un sequel, si mai incredibil. Brand exista, dar nisa documentarului e foarte stramta. Estimarea mea: 50k RON.

How to Be a Latin Lover. Povestea unui gigolo la batranete cu o traducere romaneasca care incearca sa agate public mai tanar - Cum sa fii amantu' la femei? Salma Hayek pe afis, dar o poveste prea in etate pentru publicul de la noi de cinema. Estimarea mea:  150k RON.

Snatched. Amy Schumer cu Goldie Hawn, ambele de nerecunoscut, mama si fiica in vacanta. Comedie rated R - dar cu niste note la public si critica deloc atragatoare. Estimarea mea: 220k RON.

King Arthur: Legend of the Sword. Guy Ritchie, buget mare, a fost flop peste ocean, dar are sanse sa recupereze ceva international. Nu ma indoiesc de potentialul lui in Romania, estimez cu tot cu avanpremierea de w-end-ul trecut: 1.35m RON.

The Happiest Day in the Life of Olli Maki. Finlandez, festival, alb negru, biografic. Estimarea mea: 5k RON.





SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig