marți, 16 mai 2017

Pirati luati ostatici

     De dimineata aveam un push notification pe telefon care ma anunta ca boss-ul cel mare de la Disney, Bob Iger - domnul acela care tot zice ca se duce, dar nu se da dus - a declarat ca un titlu de cinematograf al studioului a fost luat "ostatic" de cei care si-au facut de cap prin calculatoarele lumii de vineri incoace.


     N-as fi scris un caracter despre asta daca nu aflam acum cateva minute ca e vorba despre cea mai recenta parte din Piratii din Caraibe - Dead Men Tell No Tales - cea care se lanseaza worldwide in 26 mai, deci mai putin de 10 zile. Trebuie sa recunosc ca mi se pare o ironie delicioasa faptul ca Piratii au fost luati ostatici. :)

     Din cate am citit adevaratii pirati cer o recompensa in bitcoin si ameninta ca vor lansa la liber bucatica cu bucatica Dead Men Tell No Tales-ul. Un pic de promovare si niste teasing nu strica niciodata, dar daca filmul se va gasi la liber... asta ar insemna pierderi garantate de zeci de milioane de dolari pentru studioul producator. Disney a declarat oficial ca nu plateste si ca lucreaza cu FBI-ul pentru pedepsirea vinovatilor.

     Si daca se dovedeste ca si acest atac are in spate niste hackeri sustinuti de Coreea de Nord - asa cum am citit in diagonala de dimineata in NYT - cred ca lobby-ul hollywoodian isi va pune toate tunurile pe regimul Kim Jong-un.


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig