miercuri, 28 iunie 2017

Box office Romania 19 - 25 iunie 2017


     Total: 4.16m RON

Drop urias fata de saptamana precedenta: -26%. O lansare puternica am avut, dar canicula din weekend si primele vacante au lasat urme zdravene in box office.

     Top 3 

Transformers: The Last Knight (s1) 995k RON
Cars 3 (s2) 646k RON
Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales (s5) 404k RON


Noul Transformers e lider asteptat, dar nici el nu face milionul la debut. Eu il estimasem saptamana trecuta la 1.4m RON, dar consumul la general a scazut atat de dramatic incat si el a iesit afectat. Cars 3 a trecut si el intr-o viteza inferioara, iar POTC-ul chiar si la a 5-a saptamana se agata de podium in lipsa unor alternative care sa atraga publicul.

Alte premiere: Once Upon a Time in Venice 88k RON, de trei ori si jumatate sub ce estimasem eu. A prins doar 46 de ecrane - ca reper liderul Transformers a fost vazut in 75 de ecrane. Everything, everything 251k RON, jumatate din cat estimasem eu. Dar potentialul l-am intuit corect: filmul a incasat de 3 ori cat Bruce Willis-ul mare cat tot afisul.

     Ce lansari urmeaza in weekend? 

Trei titluri, fiecare cu cararea lui.  Si iarasi canicula.

Despicable Me 3. Animatie cu sanse de lider la incasari. 2-ul pe inceput de iulie 2013 debuta lider cu incasari de 573k RON si termina la generalul anului pe locul 15 cu 2.82m RON incasati. Notele pe meta si popular sunt asa si asa, mai jos decat cele pentru Despicable Me 2. Ceva promovare am simtit. Estimarea mea: 830k.




Baby Driver. Unul din filmele asteptate de mine vara asta. Pe restul le gasiti aici. Scorurile pe meta si popular sunt foarte bune, word of mouth va avea, poate face si niste picioare simpatice, dar debutul n-are cum sa fie stralucit. Estimarea mea: 280k RON.



On Body and Soul. Unguresc premiat cu Urs de Aur la Berlin. Lansare intr-un numar limitat de ecrane. Estimarea mea: 10k RON.



SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig