vineri, 9 iunie 2017

Box office Romania 29 mai - 4 iunie 2017

     
    Total: 5.93m RON 

Incredibil pentru mine consumul de cinematograf stationar fata de saptamana trecuta. Au fost multi plecati in w-end si incasarile strict pe w-end au fost semnificativ mai jos (3.3m RON vs. 4.5m RON), dar interesul pentru lansari plus Piratii au tinut totalul intregii saptamani la acelasi nivel.

     Top 3

 Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales (s2) 2.45m RON
 Wonder Woman (s1) 1.03m RON
 Baywatch (s1) 694k RON



POTC 5 aduna foarte bine si e in pole position ca sa fie al doilea titlu al anului ca incasari in Ro pana la iarna. Wonder Woman e surpriza saptamanii pentru mine. Estimasem la jumatate incasarile sale la debut si o vedeam sub Baywatch care a venit relativ aproape de estimarea mea de 800k. Hai sa vedem cum vor arata cifrele la iesirea din cinema-urile noastre - inca mai cred ca salvamarii vor depasi Femeia Fantastica.

     Ce lansari urmeaza in weekend? 

3 filme pe 2 carari.

The Mummy. Blockbusterul. Cruise, big budget, teoretic o directie mai dark, totusi tot un pg-13 in incercarea celor de Universal de a-si improspata franciza. Intra pe culoarul lui POTC 5 care va fi deja la saptamana cu numarul 3. Estimarea mea: debut bun, la noi francizele nu dau semne de oboseala ca in State, dar sub cel al Piratilor. 1.6m RON.

Povestea iubirii si Dalida. Primul este un Radu Mihaileanu in engleza, al doilea un biopic. Vor rula pe un numar ultra redus de ecrane. Estimarea mea: 22k RON pentru fiecare.




SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig