joi, 15 iunie 2017

Box office Romania: 5 - 11 iunie 2017

   
     Total: 5.17m RON

The Mummy vine mult sub asteptari si totalul saptamanii scade cu 13% fata de cel al saptamanii precedente.

     Top 3:

Wonder Woman (s2) 1.3m RON
Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales (s3) 1.26m RON
Baywatch (s2) 882k RON

Surpriza totala pentru mine. The Mummy nu prinde top 3-ul la lansare. Cu 586k incasati blockbuster-ul care lanseaza universul monstrilor lui Universal e doar pe locul 4. E sub jumatate fata de estimarea mea de saptamana trecuta. De ce? Poate ca de fapt franciza era ingropata (sic!) in mintea publicului, poate word of mouth-ul negativ a contat si la noi.

Alte premiere: Puterea iubirii, 59k RON si Dalida, 23k RON.

     Ce lansari urmeaza in week-end?

4 titluri, niciunul de forta majora.



Unlocked. Action thriller britanic cu miza terorista, primit modest de critica si public, cu Bloom si Rapace pe afis. Estimarea mea: 220k RON.

Overdrive. Action heist cu radacini franceze. Youngsteri, masini si fete. No faces, nu s-a vazut pe nicaieri pana acum. Estimarea mea: 290k RON.

Rough Night. Johansson in centrul unui grupe de femei mature care o iau un pic razna la o petrecere de burlacite. Bridesmaids face inca pui sau tiparul lui Bad Moms din vara trecuta repetat. Tin minte ca Bad Moms a mers mult peste asteptarile mele de atunci. Estimarea mea: 330k RON.

Cars 3. Criticii au fost ok-ish, publicul n-are inca un verdict. In 2006 Cars termina pe locul 42 in Romania ca incasari, in 2011 Cars 2 urca pana pe locul 20 in clasamentul incasarilor anuale. Cars 3 are doua avantaje dupa mintea mea: culoarul pe animatie e liber, iar scolile tocmai si-au inchis portile. Totusi animatiile sunt cele mai impredictibile pe lansare. Estimarea mea: 630k RON.



SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig