miercuri, 26 iulie 2017

Box office Romania 17 - 23 iulie 2017


     Total: 4.34m RON

Dupa 3 saptamani consecutive de crestere moderata vine si o scadere serioasa (-15%). Semn ca vacantele si-au intrat pe deplin in drepturi si ca cele doua premiere ale saptamanii nu au fost suficient de atractive pentru public.

     Top 3:

War for the Planet of the Apes (s2) 892k RON
Dunkirk (s1) 655k RON
Spider-man: Homecoming (s3) 582k RON


Alte premiere: Valerian and the City of a Thousand Planets, 459k RON, abia locul 5 in saptamana.

Ambele premiere - Dunkirk si Valerian - au venit la jumatate fata de estimarile mele. Vara pare sa rimeze doar cu francize pentru publicul de cinema. Macar ordinea sosirii am anticipat-o corect. Dunkirk prinde podiumul - dar ambele lansari incaseaza modest.

Ce lansari urmeaza in week-end?

Urmeaza un week-end de respiro cu trei lansari nisate, loc deci pentru o noua scadere in box office:

Amityville: The Awakening. Culoarul pe horror e liber, consumul vara cumintit, daca filmul reuseste sa-si aduca nisa in sala o sa se descurce decent in raport cu competitia. Dar mie mi se pare cat se poate de banal. Estimarea mea: 300k RON.



La pazza gioia. Dramedie despre doua domnite scapate de la nebuni pe fundal de bella Italia. Cotat bine de public si de critica. Estimarea mea: 70k RON.



Sage femme. Sa nu-ti vina sa crezi, dar alta dramedie, tot cu doua domnite, de data asta franceza si cu ceva afaceri de familie neincheiate. Estimarea mea: 55k RON.


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig