joi, 27 iulie 2017

Cavs update: Kyrie is out, Rose a semnat pentru 1 an


     Cavs trec printr-o perioada tulbure. Au stat luni de zile fara GM. Printre altele patronul Dan Gilbert low balled Chauncey Billups, iar acesta s-a scuzat si si-a vazut de drum. Au promovat pe cineva din interiorul organizatiei, dar toata lumea e cu ochii si urechile pe LeBron. La anul pe vremea asta s-ar putea reloca. Ar face asta? La cum arata Cavs nici ca l-ai putea invinovati.

     Colac peste pupaza Kyrie isi cere transferul. Trei finale consecutive NBA, cele mai bune cifre din cariera sezonul trecut, mai multe aruncari decat LBJ pe meci, 25 de ani - deci timp berechet pentru orice plan. Si? Omul vrea sa plece pentru ca s-a saturat sa fie in umbra Regelui. Cata ingratitudine! Si daca LeBron pleaca la anul, echipa nu i-ar ramane lui Kyrie? E drept ca fara LBJ n-a fost in stare s-o duca in play-off... dar ce mai conteaza? Kyrie vrea sa fie in centrul atentiei acum si e dispus sa plece la Knicks pentru asta. La Knicks?!? E ceva inimaginabil pentru mine. Dar dovada vie ca unii gandesc cu picioarele.

     Se elibereaza deci postul de PG titular. Si cine apare ca o floricica? Derrick Rose. Rivalul in Est al lui LeBron cu cativa ani in urma. Omul care a fost MVP, omul despre care am crezut si eu ca va impinge Bulls din nou in varful ierarhiei NBA. Dar si omul care s-a rupt grav de cateva ori, care a stat pe bara mult, care a avut niscaiva procese neplacute si care - odata transferat la Knicks - a fugit fara nicio explicatie inapoi in Chicago in mijlocul sezonului. Nu mai are patrunderea de alta data - nici viteza, nici executia. Riscurile sunt deci uriase. Cavs insa platesc un contract de 2m $ - o suma de seminte in NBA - pentru un singur an pentru un jucator care are mentalitate de invingator. Si LeBron s-a miscat repede - se antreneaza deja cu Rose in Las Vegas. mesajul Regelui e clar: Kyrie is out. Ramane doar sa aflam destinatia. Si sa urmarim declinul.



SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig