miercuri, 5 iulie 2017

NBA trade: Hayward a ales Boston


     A durat mult, s-a lasat si cu niste balbaieli, dar jos palaria pentru Ainge si Celtics. N-au dat nimic la schimb si s-au ales cu un All Star: Gordon Hayward. N-as fi crezut ca jucatorul va parasi Utah - in primul rand pentru ca era vorba de un extra 50m $ in urmatorii 5 ani - dar uite ca banii nu sunt tot.



     Hayward este perfect match pentru Celtics. Brad Stevens i-a fost antrenor si in colegiu, relatia e deja sudata, no risks there. E genul de jucator muncitor, nebagat in seama, dar care a crescut ca Fat Frumos din basme in NBA. Exact definitia lui Celtics din momentul asta: fara fite, fara impresii, cu ochii pe potul cel mare. Poate sa aduca mingea oferindu-i un respiro lui Isaiah Thomas sau pusi impreuna in acelasi timp in teren cei doi pot crea infinit de multe variante ofensive. E si un marcator excelent. Exact astea au fost lispurile lui Celtics in playoff-ul trecut. Celtics au ramas si cu toate pick-urile intacte. Ce sa-ti doresti mai mult?

      La Cavs lucrurile arata dubios. Fara GM de saptamani bune, cu miscari minime in zona transferurilor - Korver resemnat, Jose Calderon venit - si cu LeBron James intrand in ultimul an de contract. In cazul lui planeaza deja tot felul de zvonuri si speculatii si morisca asta va crea multa nesiguranta in organizatie. Raptors au platit carute de bani ca sa-si tina jucatorii, dar n-au adus nimic. Piesele sunt asezate asadar pentru o revenire a Bostonului in varful Estului.


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig