miercuri, 5 iulie 2017

Box office Romania 26 iunie - 2 iulie 2017

     Total: 4.43m RON

O crestere modesta (+6%), dar o crestere fata de saptamana trecuta. Venita dupa un weekend cu doua premiere care au mers peste asteptarile mele, dar si cu conditii meteo care s-au depreciat sever duminica.

     Top 3:

Despicable Me 3 (s1) 966k RON
Transformers: The Last Knight (s2) 931k RON
Baby Driver (s1) 409k RON



Despicable 3 ii ia fata lui Transformers 5, dar niciunul nu trece bariera milionului. Estimasem 830k RON saptamana trecuta pentru animatie, iar pentru Baby Driver un 280k RON. Pe ambele le-am vazut deci sub incasarile reale - doar pe al doilea am mers sa-l vad cu ochii mei in cinema. Am scris despre el aici. Cred ca Baby Driver va avea picioare bune si la noi.

Alte premiere: On Body and Soul, 45k RON (estimasem 10k RON). A prins mai multe ecrane decat as fi crezut (32 nu e putin deloc), asa ca a incasat mult mai bine decat credeam.

     Ce lansari urmeaza in w-end?

Pe vreme calda si cu vacante care incep sa fie luate vin in cinematografe doua titluri.

Spider-Man: Homecoming. Critica l-a apreciat pentru ca e mai uman, dar mie mi se pare ca brandul e obosit. Inteleg si ca il impinge de la spate taica Iron Man, dar estimarea mea este de "doar" 750k RON.



The House. Comedy rated R. Critica l-a desfiintat, nici publicul nu a fost impresionat. Culoarul pe comedie e liber, dar degeaba. Estimarea mea: 270k RON.


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig