luni, 10 iulie 2017

Reprezentari ale lui Trump

   
      Am vazut doua scurtmetraje mexicane recente care se raporteaza la presedintele Trump.

     Primele capturi sunt din La madre buena in care un pusti vrea o pinata Trump (despre ce si cum e o pinata cititi aici). Mama pustiului calatoreste trei zile dus-intors si parte din drum o face cu un Trump in spate. La final pustiul ii arde niste bete peste freza si-i crapa capul. Daca vreti sa vedeti scurtmetrajul, il gasiti aici.


     Cu mize sociale mai mari si cu un Trump robotizat vine M.A.M.O.N. Dupa ce face ravagii in batatura de dincolo de celebrul zid, robo-Trump are de infruntat cocosul de lupta mexican. Daca vreti sa vedeti scurtmetrajul, il gasiti aici.


     Clar e ca in mentalul mexican senor Trump e foarte prezent - nici n-ar avea cum sa lipseasca din cauza declaratiilor sale belicoase. La fel de clar e ca genereaza anxietate si panica. Pentru mexicanii de ambele parti ale granitei. Deopotriva pentru cei sarmani, si pentru cei care si-au castigat un statut in America. Viitorul le suna insa bine - fie ca vorbim de solutii personale, fie ca in ajutor le vor veni niscaiva elemente naturale sau culturale.



SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig