marți, 29 august 2017

August 2017 in Premier League


      Sezon nou cu debut de scenarist nebun. In prolog, Arsenal a condus cu golul debutantului Lacazette din minutul doi, a fost condusa apoi in doua randuri de Leicester, dar a intors prin Giroud pentru o victorie in extremis pe Emirates - 3-2. Al doilea meci al etapei, al doilea thriller. Liverpool pe Vicarage Road. A fost condusa, a condus de doua ori, dar in prelungiri a fost egalata pentru un 3-3 final surpriza. Sambata a venit si randul campioanei. Chelsea s-a vazut in 10 oameni si condusa la 3 goluri diferenta de Burnley. La pauza pe Stamford Bridge, soc! Singura bucurie a albastrilor a fost ca Morata, intrat la jumatatea reprizei secunde, a inscris la debut. S-a terminat insa 2-3.


      Etapa cu numarul doi a fost despre United si ex-United. United a devenit prima favorita la titlu dupa al doilea 4-0 consecutiv in deplasarea de la Swansea. Ploua cu statistici nemaivazute de pe vremea lui Sir Alex. Apropo de statistici, tunarii au avut peste 77% posesie, dar au fost rapusi de Stoke. Eroul etapei a fost Marcos Alonso si ale sale doua goluri cu care Chelsea a luat toate punctele de la Spurs pe Wembley. Epilogul a adus fata in fata un City in 10 oameni care a salvat un punct in fata lui Everton pentru care Wayne Rooney a inscris golul sau cu numarul 200 in Premier League. Kodak moment pentru ex-United captain.


     Runda 3. Pep schimba asezarea si pe Aguero in deplasarea de la Bournemouth. Golul victoriei vine de la Sterling in minutul 97. Dupa bucuria traita cu suporterii, Sterling vede al doilea galben si automat rosu de la nimeni altul decat... Mike Dean. E a doua etapa consecutiva cand City vede rosu. Doua meciuri fara gol inscris - lucru nemaiintamplat din etapa 35 a sezonului precedent, iar West Ham este ingropata de vie pe St. James Park si exilata in coada clasamentului. Hart, Antonio, Lanzini, Ayew, Chicharito. Imagine that! Prea multa valoare pentru o retrogradare. United o desface mai greu pe Leicester, dar e singura echipa din PL neinvinsa dupa trei etape. In ultimul meci al rundei, Liverpool ii da patru lui Arsenal. Wenger e knock-out, dar nu si out.



SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig