miercuri, 30 august 2017

Box office Romania 21 - 27 august 2017


     Total: 3.81m RON

In scadere cu 13% fata de saptamana precedenta. M-am uitat un pic si pe cifrele saptamanilor din acest august vs. cele ale lunii august 2016: sunt cu 10-20% mai jos. E o vara modesta pentru box office-ul local, cumva in linie cu ce petrece peste ocean.

     Top 3: 

Annabelle: Creation (s2) 704k RON
American Made (s1) 659k RON
The Emoji Movie (s3) 399k RON

     Nu-mi aduc aminte sa fi vazut un horror pe primul loc in saptamana de multa vreme. Cifrele lui Annabelle sunt impresionante pentru genul horror in Ro. Doar Resident Evil: The Final Chapter (un action horror!) a incasat mai mult, dar Annabelle: Creation e on track sa-l depaseasca.
     American Made a venit fix unde-l previzionasem (630k RON in analiza de saptamana trecuta). The Nut Job 2 a incasat 256k RON, sub cei 380k RON asteptati de mine, pe locul 6 in saptamana. Vom vedea daca, odata cu incheierea vacantelor, o sa capete un boost. E clar ca Emoji Movie a avut castig de cauza in batalia directa.

     Ce se lanseaza in w-end? 

Hitman's Bodyguard. Action comedy pe reteta cu un alb (Ryan Reynolds) si un negru (Samuel L. Jackson). Critica l-a primit so-so, publicul ceva mai calduros. Se cam calca pe picioare cu American Made - cel putin asta e senzatia mea din trailer. Estimez: 550k RON.



Girls Trip. Iarasi fetele isi fac de cap, titlul tradus e cu "dezmat", desi dupa trailer as zice ca e mai mult soul in acest film decat in cele, multele si recentele, cu white wannabe trash. Senzatia ca e mai light, mai feminin si mai soft nu ajuta la noi. Afara a fost primit bine de critica si de public. Estimez: 190k RON.

SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig