joi, 3 august 2017

Comrade Detective


     Cand am citit prima oara o stire despre proiectul Comrade Detective, am trecut-o la categoria funny fake news. Noua luni mai tarziu, habar n-am cat a trecut de fapt de atunci, avem un serial nou nout pe lista celor musai de vazut.


Mock, spoof, filmat in Romania si jucat in romana, impachetat in State si dublat de alde Channing Tatum care e si producator. A24 ca si casa productie si deja stii ca e vorba de ceva crazy & smart. Va fi disponibil pe Amazon din 4 august, nu si in Ro. Ironic, nu? Nu-i bai, romanul are rabdare si/sau modalitati speciale de a se descurca.


Va sa zica suntem intr-un buddy cop show din Romania anilor '80. Americanii, capitalismul si un criminal sinistru cu masca lui Reagan sunt pe lista neagra a detectivilor Anghel si Baciu. Nici ca mai e ceva de spus... Daca vreti sa cititi un scurt interviu despre radacinile lui Comrade Detective gasiti aici un interviu dat de Tatum pentru GQ.


Ar fi cu adevarat hard core sa-l proiectezi de pe VHS pe un televizor Goldstar ca la inceputul anilor '90 cu o gramada de oameni ciorchine pe canapeaua si fotoliile din livingul unui apartament de bloc.


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig