vineri, 4 august 2017

Sneaky Pete


     Acum vreo doua saptamani Amazon a dat de veste care ii sunt cele mai populare seriale pe SVOD in UK. Cum era de asteptat erau acolo Grand Tour - in care au bagat carute de bani in productie si promovare, American Gods sau Peppa Pig - cei care au copii stiu despre ce vorbesc. Dar si Sneaky Pete. Sneaky Pete, Sneaky Pete... de ce imi suna atat de cunoscut?



     Pentru ca vazusem pilotul acum niste ani, pilot respins intre timp de CBS. Iar mie escrocii imi raman intipariti in cap. Intre timp proiectul si-a gasit un alt drum spre piata - se vede in Amazon, echipa de productie a suferit modificari, iar scenariul a fost adaptat ca sa fie mai lesne de bingiuit. Adicatelea de la episoade open closed intr-un procedural drama clasic spre un arc de poveste care se intinde pe un sezon.


     Am vazut primele patru episoade. Senzatia de inceput a fost wooow! Ribisi e prea putin bagat in seama pentru cat talent are, rolul ii vine manusa. E plin escrocherii, vechi - povestite in flashback-uri generoase - si noi, mari cat casa sau mici cat sa le inghesui in cateva zeci de secunde de filmare. Dar pe masura ce inaintezi in serial, scenaristii incep sa apeleze tot mai mult la Deus ex machina pentru ca ramificatiile povestii devin tot mai greu de controlat. Chestie enervanta si pentru mine ca spectator. Plusul in evolutia serialului vine dinspre Margo Matindale, interpretare + personaj cool.


Sneaky Pete s-ar putea sa se dea prea destept pentru cat poate de fapt, dar tot merita inghesuit cumva pentru o vizionare.
SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig