joi, 1 februarie 2018

Box office Romania: 22-28 ianuarie 2018


     Total: 5.5m RON

vs. saptamana precedenta: +22%  (4.5m RON)
vs. aceeasi saptamana din 2017: -13% (6.3m RON)

Lansarea lui Maze Runner a dat un boost important fata de saptamana precedenta, dar totalul este sub cel al anului trecut in saptamana echivalenta.

     Top 3: 

Maze Runner: The Death Cure (S1) 1.2m RON
Den of Thieves (S2) 840k RON
Jumanji: Welcome to the Jungle (S5) 698k RON

Ultimul film din seria Maze Runner ia caimacul: e lider milionar la debut. Jumanji e un performer incredibil: rar vezi un film la a 5-a saptamana care sa stea pe podium si sa incaseze atat de consistent. La totale Jumanji are 9.6m RON incasati in Ro. In 2017 doar Fast & Furious 8 incasa mai bine la noi.


De notat ca A Viszkis, ungurescul, a strans 130k RON din peste 8 mii de admisii. E un rezultat peste asteptarile mele si tare mi-ar fi placut sa vad cifre pe fiecare cinematograf in parte ca sa inteleg cat de mult a fost vorba de comunitatea maghiara care a venit sa-l vada. Asta ar fi ipoteza mea de lucru.
Later update: cinemagia scrie si ea despre acest succes aici.

     Ce se lanseaza in w-end?

12 Strong pare titlul cu potentialul cel mai bun de box office. Action/war cu fortele speciale americane in Afganistan. Dupa documente recent declasificate.


All the Money in the World, big buzz, Kevin Spacey inlocuit cu Christopher Plummer si acesta din urma nominalizat la Oscar intr-un gest, am senzatia, cam teatral. Filmul e despre cum Jean Paul Getty nu vroia sa dea un ban sa-si rascumpere nepotul.
The Death of Stalin. Ultimele zile si haosul de dupa moartea lui Stalin.
Proud Mary.
Soldatii. Poveste din Ferentari. Debutul in lungmetraj de fictiune al Ivanei Mladenovici.


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig