joi, 10 mai 2018

NBA Playoff 2018: Rematch in finala Estului


     Cavs au avut nevoie de un game 7 ca sa castige seria cu Pacers, dar apoi au facut un clean sweep cu Raptors. Care a fost diferenta? In seria cu Pacers la caruta n-a tras nimeni inafara de LeBron, cu Raptors s-au vazut si s-au vazut bine un Kevin Love, un George Hill si sharp shooterii - Korver si JR. Nucleul dur de la Cavs e acelasi cu cel de anul trecut minus Kyrie. Si e un minus mare. Dar altfel vorbim de jucatori foarte experimentati. Condusi de LeBron la un sezon exceptional.

     Celtics nu au transformat in plus acest minus al lui Cavs. Kyrie s-a transferat de la Cavs la Celtics, dar s-a accidentat la genunchi fix inaintea playoff-ului. La randul lor Celtics au un minus fata de anul trecut - au mutat niste piese ca sa-l aduca pe Gordon Hayward. Care s-a rupt in primele lui minute in tricoul verzilor. Sunt cu doi rookies in primul 5. Experienta se castiga, dar nu dintr-o data.


     Anul trecut cele doua echipe s-au intalnit tot in finala Estului, dar Cavs aveau atunci avantajul terenului propriu. Acum primele doua meciuri se vor juca la TD Garden. Cavs au castigat atunci in 5, cu doua victorii obtinute la diferente mari. Nu cred ca va fi asa clar si rapid anul acesta, dar merg tot pe mana lui Cavs. Iau Cavs in  6.


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig