vineri, 1 iunie 2018

Box office Romania: 21-27 mai 2018


     Total: 4.6m RON
vs. saptamana trecuta: -1% (4.7m RON)
vs. saptamana echivalenta a anului trecut: -22% (5.9m RON)

Anul trecut in saptamana echivalenta se lansa Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales care incasa 3m RON. Anul acesta Solo: A Star Wars Story a flopuit cam peste tot in lume. Inclusiv la noi.

     Top 3:

Deadpool 2 (S2) 1.8m RON
Solo: A Star Wars Story (S1) 721k RON
Book Club (S1) 379k RON

Ca Deadpool 2 isi pastreaza pozitia de lider nu e poate o surpriza. Dar sa vezi in dreptul unui titlu cu ADN Star Wars o lansare non-milionara este. Force Awakens-ul in 2015 incasa la debut 3.9m RON, iar mai recentul Last Jedi in 2017 - 3.0m RON. Ambele terminau in top 10 in anul lor. Solo nu are nicio sansa.

     Ce se lanseaza in w-end?

Caldura mare, monser. 1 iunie care a cazut vineri, deci liber la o escapada de weekend prelungit. Asadar, greu de adus oamenii in mall pentru un film in marile orase. Nu stiu cat de mare e ponderea Clujului in consumul national, dar acolo e inca TIFF deci se consuma altfel. Trei lansari, una singura insa cu potential comercial.

The Florida Projects. Drama despre America saraca vazuta prin ochii unui copil, regizata de Sean Baker. Am scris despre film aici.
La ch'tite famille. Comedie frantuzeasca de familie cu si de Danny Boon.
Taxi 5. Action comedy dintr-o franciza cu brand in Romania. Pauza insa foarte lunga de la ultimul film. Taxi 4 se lansa in toamna lui 2007. Va prinde podiumul, intrebarea e daca prinde si locul 2.



SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig