duminică, 22 iulie 2018

Cea mai buna inghetata din Bucuresti (part 3)


Partea intai o gasiti aici. Partea a doua aici.

     Moritz Eis
     Frederic Chopin 10-12 

Am incercat Moritz si la Cluj asa ca aveam deja o experienta la activ. In Floreasca gelateria arata... ca-n Floreasca - alb, minimalist, spatios. E un loc foarte linistit, cu o banca si cateva mese si scaune afara. Niciun local in jur, blocuri de 4 etaje. Pretul unei cupe e pe masura linistii traite - 9ron. Cred ca e cea mai scumpa cupa din oras. Am fost serviti amabil, dar fara vreun zambet. Oferta de gusturi e bogata si diversa, sunt si cateva combinatii interesante - mure cu menta sau banane cu afine. Nicio ratare la gust, cateva chiar foarte reusite. Mishu, carcotasa, zice ca e mult zahar.
Verdict: un zambet si ar fi fost perfect

     Gelato Mio 
     Polona 76

In locatia din Polona Gelato Mio nu e deschisa sambata sau duminica. Asa ca a durat un pic sa ne intalnim oficial. Afara sunt cateva pernute si o bancheta din lemn, ideale as zice, de vreme ce inauntru oferta de inghetata isi imparte spatiul si asa mic cu cea de cafea si... hotdog. Am fost tratati exemplar, dar oferta a fost oarecum subtire - 9 gusturi cu totul. Din care am incercat 6. Cateva gusturi au fost reusite, restul doar ok. Venisem ca la un pom laudat si de aici un mic sentiment de dezamagire.
Verdict: ok, dar niciun motiv pentru ca sa revenim



     Creamier 
     Benjamin Franklin 5

Prin spatele Ateneului, prinsa intre alte cateva localuri cu mancare si deserturi. Asteptarea a fost de local specializat in cafea, nu in inghetata. Asa ca... o prima surpriza placuta - 16 gusturi in oferta, doar doua inspirate de cafea. Niciunul nu e vreo combinatie neasteptata, dar sunt suficiente cat sa ai de unde alege. Problema mare la cum se comporta gazdele cu oaspetii: atitudine acrisoara de sus pana jos. Localul e decorat fain, motiv pentru care iti cam vine sa faci poze, dar se prezinta si un pic cam neingrijit. 8 ron pentru o cupa, dar nicio reducere la mai multe cupe cumparate. Asa ca 3 x 2 cupe si un total mai mare chiar decat la Moritz. Gustul? De la foarte bun la fistic + migdale si pana la nu-cine-stie-ce la unul din gusturile de cafea.
Verdict: o surpriza placuta



SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig