luni, 31 august 2020

NBA: Playoff 2020 - predictii runda 2 in Est


     Cum a fost pana acum...

     Asa cum era de asteptat in Est runda 1 a mers pe repede-nainte. Trei serii au fost sweep-uri, una singura gentlemen's sweep - dar nu cea la care se astepta toata lumea. 

     Bucks au socat pe toata lumea pierzand primul lor meci din seria cu Magic. Nu spun ca Magic au castigat pentru ca, uitandu-ma la meci, adevarul gol-golut e ca Bucks au fost haotici, de nerecunoscut, iar apoi frustrati, complet de nerecunoscut. A fost soc si pentru ca Magic au jucat fara cativa jucatori importanti, iar in sezonul regulat Bucks ii batusera de 4 ori la o diferenta medie de 16 puncte... E un semnal de alarma major pentru Greek Freak. Middleton nu a fost unde trebuie. Bucks merg mai departe, dar pe dedesubt tensiunea se aduna.

     Heat au rezolvat-o pe Pacers sec, in 4, neasteptat pentru mine. Si Nate Mcmillan s-a trezit fara echipa. Desi semnase un contract nou inainte de playoff. Desi nu l-a avut pe Sabonis, iar Oladipo a fost asa si asa. Ba ca nu vine, ba ca nu joaca, ba ca... N-am prea inteles deci demiterea antrenorului. Heat in schimb si-au gasit ritmul, un lider in Jimmy Butler, iar tragatorii sunt cu increderea sus.  

     Fara Simmons, Embiid s-a trezit eliminat de Celtics fara drept de apel, adica n-a mai fost cu dramoleta, cu plans si promisiuni ca la anu'... . Deja se vorbeste mult despre cate capete vor cadea si de la ce nivel de la Sixers - Elton Brand, Brett Brown, Simmons, Embiid, Horford... Sixers trebuie sa faca ceva. Au suferit enorm ani de zile, iar acum, unde trebuiau sa vada roadele... n-au ajuns nicaieri. Celtics l-au pierdut pe Hayward - iarasi accidentat, dar Tatum e un lider reconfirmat, echipa e bine echilibrata si felul in care se apara e wow! 

     Raptors au mers si ei brici. Nets au jucat ok fiecare meci, dar campionii au avut intotdeauna un raspuns. Pentru Nets viitorul va arata cu totul altfel - KD & Kyrie coming soon. Cu bune si cu rele.  

     
Ce urmeaza in runda 2?

 
     Bucks - Heat

     Iau Heat in 6. Da, da, iau Heat! Daca il opresti pe grec, Bucks n-au solutii. Iar Spoelstra stie cum si are cu ce. Bam si Crowder vor fi responsabilii de serviciu. Mental Bucks vor simti presiunea - ca au terminat primii in Est, ca pleaca grecul daca nu castiga... Si i-am vazut cu Magic, se pierd usor daca nu sunt in fata. Sigur ca si tragatorii tineri ai lui Heat pot avea probleme, dar cu Jimmy acolo si cu mai putina presiune cred ca isi vor gasi drumul.



     Raptors - Celtics

     S-a jucat deja primul meci si Celtics au controlat de la un capat la altul. Spicy P a avut probleme cu faulturile, Van Fleet a tras prost de 3. Cumva ambele echipe sunt pe acelasi profil: pun defensiva pe primul plan, primul 5 e echilibrat. Raptors au pedigree-ul de campioni en titre, Celtics au traditia si istoria de partea lor. Iau Celtics in 6 pentru ca Tatum e un superstar in the making. Raptors l-au pierdut pe al lor si nu au inlocuitor. 




SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig