joi, 3 septembrie 2020

NBA: Playoff 2020 - predictii runda 2 in Vest

 

     Cum a fost pana acum...

     Doua serii s-au dus pana in game 7 si nici celorlalte nu le-a lipsit dramatismul. Vestul salbatic a confirmat iarasi ca e conferinta cu un plus de spectacol.

     Mitchell si Murray s-au duelat in cine da mai multe puncte intr-o serie de playoff. Conley s-a intors in bubble si a avut o aruncare de 3 cu care ar fi putut sa castige seria de sapte meciuri jucate, dar Nuggets au mers mai departe. Tot in sapte au castigat si Rockets, unde celor de la Thunder nu le-a lipsit mult sa faca surpriza asteptata de mine in sistemul buturuga mica rastoarna carul mare. Echipele din LA au terminat mai repede - Lakers in 5 dupa ce Dame s-a accidentat, Clippers in 6 dupa ce KP s-a accidentat, iar Doncic a jucat uneori intr-un picior, vanat cam la propriu de Marcus Morris. 

     Ce urmeaza in runda 2?

     Lakers - Rockets

Lakers intra in serie cu avantajul ca sunt odihniti. Stau bine si cu moralul. Pe finalul de sezon, fara miza, e drept, au scartait, iar prima infrangere din seria cu Portland i-a facut pe multi sa le cante prohodul. N-a fost cazul, chiar si discutiile cu AD care trebuie sa step up in playoff s-au linistit dupa ce in ultimul meci in seria cu Blazers a dat 43 (parca). Pentru Rockets glontul a trecut pe la ureche si nu va fi mult timp sa-si incarce bateriile. Westbrook pare sa revina la forma sa obisnuita, Barbosul a avut un game 7 dezamagitor ca shooting, dar a pus iarasi osul in aparare - capacul la Dort a fost momentul decisiv. Pentru Rege ar fi fost mai usor cu Thunder, dar si asa il vad marsaluind mai departe. Rockets vor trai si vor muri de la linia de 3. Iau Lakers in 6. De vazut si cat de sanatos ramane AD. 


     Clippers - Nugggets

Kawhi a apasat butonul de playoff si a jucat excelent. Paul George, din contra, nu s-a regasit in prima serie. Dar Clippers au probabil cea mai buna banca din NBA asa ca au avut de unde compensa. Sunt odihniti, au strans cateva meciuri tari cu Mavericks ca sa se lege mai bine. Iar rautatea cu care joaca, uneori dusa dincolo de limitele sportivitatii, face parte din identitatea pe care o vor. Nuggets gafaie serios dupa ce au intors seria cu Jazz de la 1-3, dar nu ii vad ducand-o si pe cea cu Clippers tot acolo. Iau Clippers in 5. De vazut cum merge PG.


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig