vineri, 5 februarie 2021

La Sacele

 

     Zis si Seychelles din frustrarea mea de a nu calatori prea departe. Zis si Sicilia pentru cat de pestrita este lumea care traieste la o aruncatura de bat de Brasov. Am luat o cazare de pe airbnb care bifa cateva lucruri importante pentru noi: pets allowed pentru ca pe Bila aka Zog nu aveam in grija cui sa-l lasam, doua dormitoare si doua bai plus spatiu generos la interior - asa e cand te inghesui in 50m2 acasa la tine, cand pleci vrei sa te lafai - si o curte pe masura cu niscaiva acareturi. 

     Stiind traficul de pe Valea Prahovei, soferita a ales varianta DN1a prin Cheia. Am ajuns la destinatie asa de ametiti de la atatea ace de par incat la intoarcere am luat-o cuminte, prin statiuni, pregatiti sa induram orice ne rezerva soarta. Fiindca ne-am pus in miscare devreme, a fost ok. Pe contrasens am vazut insa kilometri intregi de masini stand pe loc intr-o zi oarecare, din mijlocul saptamanii. O vreme n-o sa mai calcam pe aici, apoi o sa uitam si o sa revenim... 

     Am luat o tranta zdravana la patinoarul in aer liber Olimpia din Brasov. Mi-a venit de hac un pusti un pic mai scund ca Mara care s-a ambitionat sa accelereze de fiecare data cand am facut-o si eu. Inca imi tratez vanataile, in rest sunt bine mersi. Iar in cele fix 10 minute pana sa ajungem unde lasesem masina parcata, pe strada Castelului, pornind de la numarul 82 si ajungand pana la 146, m-am invrednicit de cateva poze care m-au facut sa ma-ntreb daca Brasovul e fotogenic tare sau eu n-am mai plecat suficient de acasa in ultimul an si ceva... 




     M-am dat cu bobul roz (stiti al cui dupa culoare) in fata telescaunului abandonat de la Bunloc. Inteleg ca vara dealul asta e folosit ca loc de lansare de parapantisti. Acum era pustiu. Ne-am bulgarit cu Ama si Bogdan, si ei isi faceau vacanta la Brasov, asa ne-am putut intalni si la patinoar, si la bulgareala. Si am facut poze dinozaurilor de la Dino Parc. Pentru ca marimea conteaza seismosaurus a fost cel mai de interes pentru mine. Mara in schimb i-ar fi calarit pe toti. Si am aflat si in ce conditii ar sta oricand si oricat la poze: sa fie un dinozaur prin preajma. Ne-am plimbat mascati prin centrul Brasovului cu Anca, ocazie ca sa mai incerc cateva poze, de data asta pe noapte. 



     Mishu a fost incantata ca domnul la care stateam ne-a livrat inainte de plecare mancare (oua, lactate, carne) cat sa umplem frigiderul de acasa. Si clar tuturor ne-a fost bine in vacanta pentru ca am primit comanda sa ma ocup de urmatoarea. Asta pana scapam de pandemie, ca dupa aia... direct in Mauritius plecam. Gluma! Sau nu.

SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig