luni, 17 mai 2021

Predictia mea pentru Play-In 2021

  

     In ciuda supararii lui LeBron, sistemul cu Play-In a tinut interesul ridicat in randul fanilor baschetului. S-a jucat pana in ultima seara cu miza. Iar ce urmeaza va fi de vazut - meciuri decisive, de care pe care. Locurile 7 si 8 din Est, respectiv Vest, se vor lupta pentru un loc direct in playoff. Pierzatoarea pastreaza inca o sansa, dar trebuie sa castige un meci cu castigatoarea dintr-un alt singur meci, cel dintre locurile 9 si 10. Sistemul pare complicat cand il pui in cuvinte, dar nu e.

     In Est, Celtics si Wizards sunt 7 si 8. Una dintre ele va merge in playoff unde va da nas in nas cu Nets. Risc si zic ca vor fi cei de la Wizards. Cei din Boston sunt intr-o forma mizerabila. Nu stiu care e povestea acolo, dar echipa a avut un sezon ingrozitor si nimeni nu pare sa vrea altceva decat sa se termine odata. Wizards in schimb sunt foarte dornici. N-au fost in playoff in ultimii ani. 9 si 10 sunt Pacers si Hornets. Iau Pacers, desi au o droaie de accidentati si au avut si ei un un sub asteptari. Dar intre Celtics si Pacers, mizez pe o trezire a lui Celtics si cred ca ei vor ajunge in bracket drept adversara lui Sixers.

     In Vest, Lakers si Warriors se bat pentru primul loc direct. Poate Steph sa faca o minune? Nu cred. Iau Lakers in playoff contra lui Suns. 9 si 10 sunt Grizzlies si Spurs. Spurs sunt intr-o forma slaba de tot, asa ca merg pe Grizzlies, dar apoi pe Warriors. Deci imi imaginez un match up Jazz - Warriors in prima runda.

     Play-in-ul incepe marti, 18 mai. 

SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig