vineri, 30 iulie 2021

Mr. Triple Double si Lakers

 

      Westbrook adus langa LeBron si AD. Asa scrie la gazeta. Miroase tare a marketing si mesaje subliminale, dar in privinta unui titlu... lasati-ma sa am indoieli. 

      Partea de mk. Lakers nu i-au lasat pe Nets sa fie povestea sezonului urmator. Si-au construit propria treime baschetbalistica despre care sa se vorbeasca mult si bine. Partea de mesaje subliminale. Westbrook nu are vreun titlu NBA, desi a jucat cu Durant in Oklahoma si cu Harden in Houston. N-am fi departe de adevar daca am spune ca si Harden, si Durant au cam simtit ca nu pot castiga alaturi de Westbrook. Deci daca LeBron iese campion alaturi de Westbrook, cam ce putem intelege de aici? Ca LeBron scoate ce e mai bun din tine, nu? De partea cealalta Kyrie a fost omul nr.2 dupa LeBron la titlul lor cu Cavs, iar Durant i-a avut pe Steph, Klay & Draymond la titlurile cu Warriors. Iarasi - daca Lakers ar triumfa cu Nets, ce ne-ar spune noua asta? Si tot asa...

     Partea cu baschetul nu e asa simpla insa. Westbrook e o masinarie de triple double-uri, cand a mers la Wizards eu am fost incantat - el isi vedea de stats-uri si ii ducea in playoff. Asa a si fost. Si, tot cum am prezis, au iesit in prima runda. Le va da energie celor de la Lakers, iar LeBron va respira. Sezonul regulat va fi mult mai usor de dus. Problema e playoff-ul. Si personalitatea lui Westbrook. Sunt prea multe exemple cand a dat chix, turn over-uri, aruncari fortate aiurea, o disperare absurda de a fi despre el si numai despre el. Imi place Westbrook, dar au fost prea multe ocazii cand n-a invatat ce-ar fi avut de invatat ca sa cred ca se va intampla asta acum. Sigur ca Lakers pot ajunge in finala, dar fata in fata cu Nets, iau Nets. Care la randul lor au inteles ca au nevoie de rim protection si ceva pe banca.


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig