marți, 22 august 2017

Box office Romania: 14 - 20 august 2017


     Total: 4.4m RON

E prima crestere dupa trei scaderi consecutive si o saptamana de stationare. Vorbim de +15% venit mai degraba pe un consum al titlurilor aflate la a doua si a treia saptamana decat de niste premiere de forta.

     Top 3:

The Emoji Movie (s2) 718k RON
Annabelle: Creation (s1) 639k RON
The Dark Tower (s3) 559k RON


Niciun titlu milionar in saptamana, toate trei premiantele apropiate ca volum de incasari. Asteptasem Annabelle-ul la 525k RON, deci el a mers binisor peste asteptari, in schimb cealalta premiera comerciala a saptamanii, Fun Mom Dinner, a incasat doar 108k RON fata de cele 240k RON estimate de mine.

     Ce filme se lanseaza in w-end?

Nu mai putin de patru premiere acoperind zone din cele mai diverse.

American Made. Tom Cruise intr-un action cu elemente comedy despre un pilot de avion ajuns sa lucreze pe CIA in anii '80 cand traficul de droguri aduse pe calea aerului din Columbia era in varf de forma. Mumia cea noua - tot un Cruise - a fost un flop zdravan vara asta in Ro. Estimarea mea: 630k RON.




Nut Job 2. Sequel animat. Primul film in ianuarie (paradisul lansarilor in Ro) 2014 debuta cu 212k RON si incasa in total 1.59m RON. Picioarele frumoase arata un potential bun pentru acest al doilea film. Estimarea mea: 380k RON.



Neruda. Drama din Chile. L-am vazut la TIFF anul asta si am scris despre el aici. Nu e un film comercial, poate Gael Garcia Bernal sa aduca cateva mandre in plus. Cred ca la lansare se vor raporta si sumele de la TIFF asa ca  estimarea mea pentru incasari la debut este: 80k RON.



Tara moarta. Documentar semnat de Radu Jude care foloseste fotografii alb negru pentru a spune povestea unei perioade tulburi din istoria noastra - anii '30/'40. Estimarea mea: 10k RON.

 
SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig