duminică, 30 decembrie 2018

Best of 2018


     Cel mai bun serial pe care l-am vazut in 2018 - Gomorra. Despre primele doua sezoane am scris aici, despre al treilea aici. Sezonul 4 se va vedea in primavara lui 2019 si se va intampla la... Londra.


     Cel mai bun documentar vazut de mine in 2018 - Abstract: The Art of Design. Chiar daca seria e inegala, cateva dintre episoade sunt absolut must see-uri. Am scris despre ele aici. Si da, n-am prea vazut docu anul asta.


     Cel mai bun film vazut de mine la TIFF anul asta: The Guilty. O mostra de cum se poate face cinematograf fara cine stie ce resurse, dar cu efect total in spectator. Mai mult am scris aici.


     Cel mai bun film vazut inafara TIFF-ului in acest an... Aici am o egalitate in trei. The Florida Project, Shoplifters si Cold War. Pe toate trei le-am vazut in festival. Am vazut putine filme in cinematograf si nimic care sa ma dea pe spate. Florida Project e un indie semnat Sean Baker despre care am scris aici. Iar despre mai recent vazutele Shoplifters si Cold War am scris aici, respectiv aici. O mentiune speciala pentru Roma lui Alfonso Cuaron despre care am scris aici.


      Cel mai bun film romanesc pe care l-am vazut in 2018 a fost Hawaii. Stiu, a fost lansat in cinematografe in noiembrie 2017, dar eu l-am vazut abia in ianuarie 2018. Despre Hawaii am vorbit cu regizorul Jesus del Cerro aici. O mentiune aici pentru Secretul fericirii. N-am scris despre el, dar l-am vazut si are niste merite.


      Cel mai inspirational personaj pe care l-am intalnit virtual in 2018 a fost Ido Portal. Despre el am scris aici.


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig